100% závislosť = DIOR

-

Som milovníčkou žiarivých leskov na pery, zvodných rúžov či jemných balzamov.  Rada by som vám predstavila svetovú topku , ktorá vašim perám dodá život. Zabudnite na rúže a lesky,toto je úplne iný level :) Dostala ma taktiež ich  široká paleta odtieňov a farieb :

0

Môj nový retro miláčik :)

-



Čo sa make-upu týka,som zástancom nahého líčenia - riasenka,jemná linka,rúž či lesk na pery, lícenka a jemný púder. Výraznejšie líčenie preferujem skôr na významné udalosti či party. Rada sa zvyknem prehrabovať v drogérii a skúšať novinky od svojich obľúbených výrobcov.Vždy ma poteší inovatívnejší dizajn,no donedávna som nenašla produkt,ktorý by mi zobral dych aj svojím lookom,nielen kvalitou... ale predsa len sa zázraky dejú  a mne vošiel do cesty môj nový retro miláčik:)  Do kozmetiky značky theBalm sa nedá nezamilovať!Je zábavná , nostalgická a ideálna pre ženy všetkých vekových kategórii. Ich vizitkou je nielen jedinečný retro look,heslo - krásna za 5 minút, ale aj osvedčená kvalita. Milujem ich hravé obaly, totálne si ma získal rúž s vtipným nápisom "Bozkávam dobre?" .Som rada že táto americká značka zavítala aj k nám a každý jeden dizajn ma vždy pobaví :) Ako sa vraví,obal predáva, avšak táto značka nezaostáva ani svojou kvalitou. Na výber máte z bohatej ponuky krémov, púdrov,očných tieňov, ceruziek,rúžov,leskov  na pery, riaseniek.. Je len na vás, ktorý look u vás zvíťazí. Ja ich beriem všetky :D


0

Keď žena potrebuje zmenu

-


V jedno úplne obyčajné ráno som vstala ako zvyčajne, spravila si raňajky v podobe bieleho jogurtu s mini bebe cereáliami a posadila sa za stôl. Popri jedení som počúvala rádio. Slečna s príjemným hlasom uvítala svojich ranných poslucháčov a veselo sa pustila do svojej show. Rozprávala o tom, ako často žena zabúda byť ženou, či skôr, ako nevedomky (kvôli škole, práci,povinnostiam,starostiam,rýchlej dobe) vôbec nestíha užívať si samu seba. V tom som sa zarazila a spomenula si na to,ako som sa už dobrých  pár týždňov  ponáhľala nevedno za čím,padala každý večer od únavy do postele ako vrece zemiakov a ako som vždy nadávala,že nič nestíham. Nepamätala som si, kedy som sa naposledy len tak vybrala na prechádzku bez toho,aby som sa niekam neponáhľala, kedy som sa naposledy rozprávala s ľuďmi bez toho,aby som niečo nevybavovala či kedy som naposledy vstala ráno s úsmevom a bez myšlienky,čo všetko ma v ten deň čaká.Tá milá slečna mala pravdu - zabudla som byť ženou.



0

Čarovné miesto

-


Milujem cestovanie a spoznávanie nových krajín,pamiatok,ľudí,zvykov a tradícii. Cestovanie je jeden z mojich najväčších koníčkov,ktorému sa snažím vo voľnom čase venovať. Navštívila som už mnohé zaujímavé miesta ako Prahu,Viedeň, Londýn,Paríž,Lignano, Edinburg,Los Angeles,San Francisco a podobne. Avšak najradšej cestujem doma..po mojej záhradke :) Nie je nič krajšie, ako keď si vlastnými rukami zasadíte výhonok rastlinky o ktorý sa staráte a keď ho postupom času prídete navštíviť,obdaruje vás krásnym voňavým kvetom alebo chutným sviežim plodom. Tú pozitívnu energiu,ktorá sa ukrýva v každej zasadenej rastlinke prijímam každou bunkou svojho tela. Milujem rána,ktoré trávim na terase alebo pri jazierku v spoločnosti čerstvého čaju, psíka,mačky,jazierka,slniečka a mojej záhradky.

0

Môj splnený americký sen

-


Nebolo to tak dávno čo som po vete " Ideš v lete na jazykový pobyt do Ameriky." od radosti skoro vyskočila z kože. Nevedela som si predstaviť,čo všetko moja cesta a mesačný pobyt v Kalifornii bude obnášať. 14 ročná, s obrovským šedým kufrom , s malou dušičkou a  so stiahnutým žalúdkom som sa vydala spolu s rodičmi na letisko do Viedne. Síce som v živote neletela a čakal ma vyše 15 hodinový let, v duchu som sa upokojovala že na to nebudem sama a že letím so skupinou ďalších Slovákov. Avšak,hneď ako ku mne prišla rakúska delegátka a povedala mi,že letím s ňou a s vyše 20 člennou rakúskou skupinou detí a spomínaná skupina Slovákov letí na Floridu a nie s nami do Kalifornie,zalial ma studený pot. Nedala som najavo svoju obrovskú nervozitu a strach a tak som teda ako veľká hrdinka objala svojich  rodičov so slovami : "Nebojte sa,ja to zvládnem." hoci som sa tak vtedy necítila. Poriadne som sa nadýchla, posledný krát som im zakývala a vydala sa na dlhú cestu za oceán.


0

Ako víla...

-






Máj, lásky čas. Avšak okrem zaľúbených párikov bozkávajúcich sa pod čerešňou je tento krásny mesiac aj o rozkvitnutej prírode a zmesi najkrajších vôní. Keď som bola malá,rada som sa hrávala na lesnú vílu a plietla s maminou vence z púpavyalebo iných kvetín. Ako sa hovorí,v každom z nás to dieťa vo vnútri zostáva a keď som minule videla jednu stránku kreatívnej Tyny, vrátilo ma to späť v čase. Prinášam vám nádherné čelenky z kvetín, ktoré budú vašou "korunou krásy" a aspoň na chvíľku sa budete cítiť ako pravé víly 


0
Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.